Társaságunkat 1995-ben alapítottuk családi vállalkozásként.

A kezdeti időben forgácsoló szerszám és mérőeszköz kereskedelemmel foglalkoztunk, mely az évek során kiegészült, a saját tervezésű, és gyártású egyedi váltólapkás forgácsoló szerszámokkal, szerszámtartókkal, készülékekkel, és mérőeszközökkel. Az eltelt évek során folyamatosam bővítettük a tervezői és gyártó kapacitásainkat, és növeltük dolgozóink létszámát. Jelenleg több, mint 30 főt foglalkoztatunk.

Az alapításkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a vevők igényeinek maximálisan megfelelve, a legkorszerűbb megoldásokkal tervezzük meg, és gyártsuk le a kért egyedi váltólapkás forgácsoló szerszámokat és készülékeket. Igyekezzünk hosszú távú kapcsolatot kialakítani minden partnerünkkel, mert az elégedett vevő a legjobb vevő. Büszkék vagyunk arra, hogy vevőink jelentős részével sok éves a kapcsolatunk.

Vezérfonalunk:AKI TENNI AKAR VALAMIT, AZ MEGOLDÁST KERES,AKI NEM, AZ KIFOGÁST.

A 2014-es év egy fontos mérföldkő cégünk életében. Új saját tulajdonú telephelyre költöztünk. A békéscsabai Almáskerti Ipari Park 8/2. szám alatti csarnokunk maximálisan kielégíti jelenlegi, és jövőbeni igényeinket is. Sikerült létrehoznunk egy XXI. századi kor igényei szerinti gyártó bázist, ahol a munkakörülmények maximálisan megfelelnek dolgozóink elvárásainak, ahol minden adott a precíz és pontos munkához.

Megújult cégünk neve is. A Losonczi Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2015. március  3.-tól Losonczi Innovation Kft.-re változott. Az új névvel szeretnénk jelezni azt a fejlődést, amin végig mentünk az elmúlt húsz évben. A vevőink igényeinek megfelelően igyekszünk a teljes gyártási folyamatot lefedni termékeinkkel. Megtervezzük, és legyártjuk a munkadarab megfogásához szükséges készüléket, a megmunkáláshoz szükséges váltólapkás forgácsoló szerszámot, és szerszámbefogót, valamint a művelet ellenőrzéséhez a speciális mérőeszközt.

Amennyiben Ön járműipari, gépipari alkatrészgyártó, vagy az energia ipar, vasút részére gyárt forgácsolással alkatrészeket, és a feladatot nem tudja gazdaságosan megoldani katalógus termékekkel, keressen bennünket, közösen találunk megoldást a problémájára. Az Ön sikeres feladat megoldásában szeretnénk közreműködni.

Losonczi István
ügyvezető