VOSZ - Az Év Vállakozója 2023

Losonczi István, a Losonczi Innovation Kft. cégvezetője az Év Vállakozója 2023 kitüntetésben részesült. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől kapott díjat közel húsz év után ismét cégünk vezetője érdemelte ki, hiszen id. Losonczi István 2003-ban kapta meg a vállalkozóként kapható legrangosabb országos elismerést.

Huszonnegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Vállalkozók Napja ünnepséget december 1-jén Budapesten a Müpa-ban, immár jeles napként, hiszen a VOSZ kezdeményezésére az Országgyűlés egyhangúan nyilvánította december első péntekét a Magyar Vállalkozók Napjának, ezzel kifejezve, hogy ideológiától és pártállástól függetlenül, egyöntetűen támogatják és elismerik azok munkáját, akik a magyar piacgazdaság fejlesztésében vállalkozóként, vállalkozás-vezetőként eredményesen dolgoznak.

Az eseményen Eppel János, az idén 35 éves Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mondott ünnepi beszédet. A rendezvényen megjelent Varga Mihály pénzügyminiszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszer is.

Gratulálunk minden kitűntetett vállalkozónak!